En husbil kör längs med en fjord

Välkommen att hitta din drömhusbil hos oss!

Daylight Husbilar i Jönköping - 30 års erfarenhet av begagnade husbilar

Besök våra husbilsvisningar i Jönköping för att se, känna och prova vilken begagnad husbil som passar era behov. Du kan välja bland våra handplockade husbilar som är av de mest kända märkena; Hobby, Bürstner, Chausson, Dethleffs, Mc Louis, Winsberg, Rimor och Knaus. Du kan vara säker på att husbilarna är i fint skick, då vi är specialiserade på begagnade husbilar runt 1-5 år gamla. Många av våra husbilar är antingen alkover för stora eller små familjer eller flera par, eller halvintegrerade husbilar för ett par. 

Fina husbilar - låga priser

Vi har nästan alltid lägst pris på jämförbara husbilar. I Jönköping med omnejd har Daylight Husbilar fin renommé för hög kvalitet, bra service samtidigt som priserna är låga. Skulle du inte vara nöjd - säg till så gör vi allt för dig. 

Trygghet och säkerhet när du köper en husbil

Hos oss får du ökad trygghet och större säkerhet när du köper en begagnad husbil. Våra husbilar är alltid fukttestade, nybesiktigade, genomgångna och servade, både bodelen och bilen.

Enkelt och bekvämt att köpa husbil

Har du inbyte eller behöver finansiering, kontakta oss gärna! För finansiering samarbetar vi med Wasakredit AB, 2,95% årlig ränta.

Vi öppnar grinden till din husbilssemester.
Vi öppnar grinden till din husbilssemester.

Vi samarbetar med:

Våra samarbetspartner

Vi samarbetar med:

Logotyper på våra samarbetspartner

Köp din husbil hos oss

Vi har 30 års erfarenhet av försäljning av husbilar.

Våra husbilar är handplockade av de mest kända märkena, och erbjuder ett mycket stort antal olika planlösningar, för par, familjer och kompisgrupper. Hos oss hittar du allt från de minsta husbilarna upp till husbilar med 6 sittplatser och sovplatser.

Passion och brinnande intresse för husbilar och nöjda kunder...

Vill du upptäcka de nordiska länderna, utforska nya rutter, njuta av spännande fritidsaktiviteter eller bara ta det lugnt – du har kommit rätt vilket som.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.